Manken ajansı

Batum ajans - Casting

 

 
  Kategoriler
 ------------------------------------
   Tv Tiyatro Oyuncuları
 ------------------------------------
   Casting
 ------------------------------------
   Manken
 ------------------------------------
   Fuar
 ------------------------------------
   Özel Cast
 ------------------------------------
 
  Ajansımız
 ------------------------------------
 
  Anasayfa
 ------------------------------------

 
  Hakkımızda
 ------------------------------------
   Genel Prensip Çalışmaları
 ------------------------------------
   Referanslarımız
 ------------------------------------
   Başvuru Formu
 ------------------------------------
   İletişim
 ------------------------------------
  Anasayfa >  

 Site İçi Arama :        

    


FUAR İŞVEREN FİRMALAR AÇISINDAN :

Çalışma Koşullarımız, Tüm İşleri Kapsar.

Tüm Çalışmalar Belirtilmedikçe   8 Saat Çalışma + 1 Saat Dinlenme Şeklinde Toplam 9 Saat Olarak Belirlenmiştir.

Çalışan Host, Hostes, Manken, Fotomodel,  Anket Ör, Güvenlik  Vs.Nin Yemek, Yol Ve Stopaj Giderleri   Belirtilmedikçe Fiyata Dahil Değildir.

Ödemeler, Belirlenen Günde Nakit Veya Çek İle   Ajansa Ödenecektir. Çalışan Host, Hostes, Manken, Fotomodel, Anket Ör Veya Güvenlik  Vs.'Ye Ödeme Yapılamaz.

Çalışan Host, Hostes, Manken, Fotomodel,  Anket Ör Vs. İle Ajans Harici İş Bağlantısı

Kurulamaz. Üyelerin Yeme İçme İşverene Ait Olur. Şehir Dışı Fuarlarda Konaklama Ve Yol Ücrete Tabi Tutulur.

30 Kişiden Fazla Kişiye İhtiyaç Halinde  Çalışmalarınızda, En Az 10 Gün Öncesinden Ajansa Bildirilmesi Gerekmektedir. Çalışan  Host Yada Hostes Vs… Gibi  Herhangi Biri Ya Da Birilerinden Memnun Kalınmadığı Takdirde, Değişiklik Ertesi Gün Yapılır. Çok Acil Ve Zorunlu Durumlarda, Değişiklik Hemen Yapılır.

Çalışmanın İptal Edilmesi Halinde, İptalin En Az 2 GÜN  Önceden Ajansa Bildirilmesi Gerekmektedir.

Çalışanların, Çalışma İçin Çalışma Yerinde Hazır Gittiği Yada Yoldan Geri Döndüğü Durumlarda İptal Söz Konusu Olursa O Günün Ücreti Yada O Günkü Masrafları Ödenir.İşveren Firma, Çalışanlara Özel Eşyalarını Koyabileceği Güvenli Bir Yer Göstermek Durumundadır.

TV  İŞVEREN FİRMALAR  YAPIMCI AÇISINDAN 

Televizyon Dizisi,TV Filmi Ve TV Programları Üreten CASTİNG Ajansı Olan Firma Olarak ;

Ajanstan Oyuncu Manken Figürasyon Ve Benzeri İşlerde, Ajansa Yapımcı  Tüm Projelerinde    Kalabalık Sahnelerde Fgr Dediğimiz En Az  200  Kişi   3 Gün önce En Fazla 1 Hafta Önce Belirtmek Şartıyla Söylenilen Saatte Ve Yerinde Olması  Batum Ajans Tarafından Organize Edilecektir  Fakat Unutulup  1 Saat Önce Haber Verilerek İstenilen Oyuncu Saatinde Gelememesi Durumunda Ajans Sorumlu Değildir.

Figürasyonlar Akm Den Alınıp Akm Ye Bırakılır. Yemek İhtiyaçları Yapımcı Şirkete Aittir. Gönderilen Bölüm Oyuncusu Yada Rollü Değilse İstenilen Figürasyon Kaç Kişi Olursa Olsun Sabah Saat 8 De Teslim Ettiğim Fgr Gece  12 İle 3 E Kadar Süren İşler  Yarım Ertesi Sabah 6 Ya   Kadar Süren Çekimde Çift Yömiye Alınır. Ayrıca Gece 12 .Den Sonra Biten Çekimde Oyuncu Nerde Oturuyorsa Otursun Evlerine Kadar Teslim Edilmesi Yapımcı Şirkete Aittir.

Görevini Bitiren Kişi Ne Olursa Olsun Çekime Başlanmış Yada Başlanmamış Adı Belli Olmayan TV Projelerinde Ajansın Haberi Olmadan  Gelen Teklif  Ne  Olursa Olsun Tüm Yurt  İçi Ve Yurt Dışı Dizi, Film,Reklam,Catoloğ Çalışmalarındaki Konser Ve Sahne Promosyon Çalışma Hizmet Karşılığında Film,Klip,Dizi,Ve Benzeri İşlerde Programdan Gelen İşlerde Yapımcı  Oyuncu Arasında Bağlantı Kuramaz.

Ajans Çekilen Diziye Her Ne Kadar Oyuncu Giderse  Fgr Kişi Adet Üzerinden Hesaplanır Gülük 5 Kişi Ve Fazlası Çekimlerde Ekip Başı Olarak Görev Verilmekte Akm Den  Toplamak Servislerinde Organize Etmek Çekim Esnasında Şirkete Yansıması Olmadan Kişileri Organize Edecek Ayrıca Ekip Başı  Fgr Parası Yazılacak.  Bölüm Oyuncuları Ve Diyaloglu Oyuncular Ayrı Ayrı Hesaplanarak Bölüm Bittikten Sonra İstenirse Fatura Karşılığı Ajansa Ödeme Yapılacak Ajansın  Haberi Olmadan Oyuncuya Ödeme Yapılmayacaktır.

 

   Üye Girişi Paneli

 Kullanıcı  Adı :

 
 Şifreniz :  
   

  Ziyaretçi Sayacı


 Bugün Tekil : 519
 Dün Tekil : 425
 Toplam Tekil Hit: 178673
 Toplam Çoğul Hit: 1029950
 Online Kişi : 1

  Döviz Kurları


USD Alış1.531
Satış1.5384
EURO Alış2.0811
Satış2.0911
YTL
YTL
YTL
YTL

  E-Mail Adresimiz


info@batumajans.com
batumajans@hotmail.com
batumcast@gmail.com
 


Adres : İstiklal cad Ayhan Isık sok. arcan apt. No : 16 Kat : 2  Beyoğlu / İSTANBUL
Tel : 0212  244 21 03 / 0212 251 22 55 Ofis Cep : 0544 417 90 10 - 0532 417 90 10 Fax: 0212 244 43 37
 

Web Tasarım


Reklamı Kapat !